avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot da în judecata Casa de pensii a Municipiului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot da în judecata Casa de pensii a Municipiului București ...

Pot da în judecata Casa de pensii a Municipiului București și cere în instanta expertiza financiar judiciara pe pensie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 5 Octombrie 2025
Deschideți acțiune casei locale la Tribunalul de domiciliu in termenul prevăzut de lege, adică 45 de zile de la comunicarea deciziei
Casa de Pensii a Municipiului București

Carp Mircea a scris:

Deschideți acțiune casei locale la Tribunalul de domiciliu in termenul prevăzut de lege, adică 45 de zile de la comunicarea deciziei

Da. Casa de pensii a Municipiului București
Casa de Pensii trebuie sa vina cu argumente clare și precise, susținute de probe și norme legale privind aspectul ca. ce au calculat este bine.

Actiunea o veti depune la Tribunal Bucuresti - Secţia a VIII -a Conflicte De Muncă Şi Asigurări Sociale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla daca s-au luat in calculul pensiei si adeverintele ... Monazdr Monazdr Cum se poate afla daca s-au luat in calculul pensiei si adeverintele primite de la arhive?Pun aceasta intrebare in urma unei discutii la casa de pensii in ... (vezi toată discuția)
Expertiză contabilă la dosarele de pensie Ileana Mușat Ileana Mușat Sint Musat Ileana din București sect 4 am un dosar de pensie invaliditate de gr 2 din 1. 08 1999 pina in 2004 nr de dosar 17046si am întrerup pensia pina ... (vezi toată discuția)
In decizia originala de pensionare nu au fost introdusi anii ... e.pasca e.pasca In decizia originala de pensionare nu au fost introdusi anii de studii universitare(4 ani).Recalcularea s-a facut cu aceasta omisiune deci am fost pagubit cu ... (vezi toată discuția)