avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Azi a venit fostul meu soț în vizită la domiciliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Azi a venit fostul meu soț în vizită la domiciliul ...

Bună ziua, azi a venit fostul meu soț în vizită la domiciliul meu și al fetiței noastre, am avut o discuție mai aprinsă, a început să mă filmeze în casa mea iar eu nu am reacționat foarte civilizat și l-am scos afară, acesta mă amenință cu proces că va câștiga custodia fetei pentru felul cum am reacționat , ar trebui să mă îngrijorez?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vrea doar sa va tina in tensiune...
acest răspuns util
Nu ar trebui să vă îngrijorați, însă evitați să răspundeți la provocări mai ales în preajma copilului.
acest răspuns util
Nu are voie sa filmeze in locuinta dvs atat timp cât nu va dati acordul. In spatiul public poate filma cat dorește.
Poate ar fi indicat sa modificați programul de vizita astfel încât sa evitați alte discuții in viitor.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde unde era copilul, cum a reacționat, cât a suferit, la ce dorește tatăl să folosească înregistrarea etc. Discutați cu un avocat să vă ajute să gestionați altfel situația.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți să-l chemați în judecată pentru custodia exclusivă a copilului, pe motiv că tatăl provoacă scandaluri care sunt de natură să traumatizeze copilul, ba chiar comite infracțiuni în fața acestuia (violarea vieții private, art. 226 Cod penal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si vizite asistate de protectia copilului CorinaCristinne CorinaCristinne Sunt in divort cu sotul meu si avem o fetita de 1 an si 8 luni. Am deschis si proces pentru obținerea custodiei temporare prin ordonanta prezidentiala. Sotul ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cu dom.iciliul minorului stabilit la mam Mitu_ella Mitu_ella Buna ziua, Sunt mama unei fetitei de 5 ani si am deschis proces de divort si pentru custodia fetitei in romania( noi locuind in Anglia. Tatal fetitei a stiut ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului problema este următoarea fata 7 ani custodie ... florentinavlad florentinavlad custodia copilului problema este următoarea fata 7 ani custodie comuna am decis prin hotărâre judecătorească ca domiciliu fetei sa fie la tatal acesteia ... (vezi toată discuția)