avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Angajat cu norma intreaga si PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Angajat cu norma intreaga si PFA

Buna ziua, daca sunt angajat cu norma intreaga si am si pfa cu venituri sub 24300 ron/an, mai datorez si CASS sau doar 10% impozit ?
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:36, 8 Octombrie 2025
Nu se va plati contributia de c.a.s.s dacă nu ati depășit pragul de 6 salarii minime și sunteți salariat.
Vedeti si art 174 alin (6) și (7) din codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si angajat in 2024 ??? nu gasesc un raspuns ... Dozzzer Dozzzer PFA si Angajat in 2024 ??? buna...nu reusesc sa gasesc un raspuns clar nicaieri...asa ca sper sa ma puteti lamuri... sunt Angajat Norma Intreaga 8h si am ... (vezi toată discuția)
Plata pfi pentru veniturile realizate în 2024? Bună ziua!! As dori sa aflu și eu,cât trebuie să plătească în PFI,care are și contract de munca de 4 ore pe zi!! Mă refer la plata pentru veniturile ... (vezi toată discuția)
Veniturile realizate din drepturi de proprietate intelectuală Marinescu Lucian Marinescu Lucian Cod Fiscal - ART. 154 - Categorii de persoane fizice exceptate de la plata contribuţiei de asigurări sociale de sănătate....... h) persoanele fizice ... (vezi toată discuția)