avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Avem un salariat ce si-a suspendat contractul pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Avem un salariat ce si-a suspendat contractul pentru ...

Buna ziua! Avem un salariat ce si-a suspendat contractul pentru crestere copil pana in ianuarie. Acum legea prevede ca celalalt parinte sa stea 2 luni. Ar putea sa ramana pana in ianuarie daca celalalt parinte nu poate lua lunile pentru ca naste un alt copil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 6 Octombrie 2025
Cand se naste al doilea copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit-indemnizatie crestere copil-calcul utilizator86 utilizator86 1. Sotul meu vrea sa intre in paternitate. Are un pfa cu norma de venit de 11000Ron. Si-a platit impozitul aferent de 1760 Ron/an, pensia si-o plateste la ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului pana la 2 ani alex-gigi alex-gigi Buna ziua, am si eu cateva intrebari care ma framanta: sunt insarcinata si se apropie ziua nasterii, as vrea sa stiu daca aleg optiunea de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mariana87 mariana87 Buna ziua! Ma aflu in concediul de crestere copil pana pe data de 28 februarie 2015, cand copilul implineste 2 ani. Am fost contactata de la locul de munca si ... (vezi toată discuția)