Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum recuperez banii achitați la judecatorie pt. iesirea din ...

Cum recuperez banii achitați la judecatorie pt. iesirea din indiviziune cand ceilalti nu vor sa participe ?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:46, 7 Octombrie 2025
Cereti cheltuieli de judecata in dosar la instanta si apoi notificati debitorii, daca nu platesc puteti cere executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in executare a unei hotarari de reintegrare in spatiu ContSters264774 ContSters264774 Instanta mi-a acordat reintegrarea in spatiu . Piritii nu-mi dau totusi voie sa ma mut (au afirmat verbal) . Trebuie sa ma adresez unui executor , sau pur si ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri executare cuziamusia cuziamusia Buna ziua In civil, in calitate de reclamant am obtinut succesiv sentinte favorabile la judecatorie, tribunal si curtea de apel. In fiecare sentinta partea ... (vezi toată discuția)
Carte funciara / partaj succesoral - fiecare plateste conform cotei care ii revine? classact classact poate reusiti sa ma ajutati si pe mine...situatia ar fi cam asa..am mostenit de la mama mea decedata un pamant extravilan pe al carui titlu de proprietate se ... (vezi toată discuția)