avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum recuperez banii achitați la judecatorie pt. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum recuperez banii achitați la judecatorie pt. iesirea din ...

Cum recuperez banii achitați la judecatorie pt. iesirea din indiviziune cand ceilalti nu vor sa participe ?

Alte discuții în legătură

Punerea in executare a unei hotarari de reintegrare in spatiu ContSters264774 ContSters264774 Instanta mi-a acordat reintegrarea in spatiu . Piritii nu-mi dau totusi voie sa ma mut (au afirmat verbal) . Trebuie sa ma adresez unui executor , sau pur si ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren arabil teaavram teaavram Pe scurt, suntem 9 mostenitori pe titlu. avem cadastru si intabulare pe care doar noi cei 3 care vrem sa vindem am platit integral toate costurile, dar nu am ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren mshboss mshboss Buna seara. In urma succesiunii dupa tatal meu,eu ,sora ,mama mea si doi nepoti,am primit o cota parte dintr-un teren. Intrebarea mea este eu,sora si mama ... (vezi toată discuția)