Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

GDPR - Termen de adresare operator de date

Buna ziua! In ce termen ne putem adresa operatorului de date cu caracter personal in cazul divulgarii datelor cu caracter personal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iza2025 , utilizator 18:33, 3 Decembrie 2025
În cazul divulgării datelor cu caracter personal, Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD) nu impune un termen specific pentru o astfel de notificare, ci doar un drept de a fi informată despre încălcarea securității datelor.
Buna ziua! Regulamentul GDPR nu prevede un termen fix in care trebuie sa va adresati operatorului de date in cazul divulgarii datelor cu caracter personal. Important este ca aveti dreptul de a fi informat si de a solicita explicatii sau masuri imediat ce aflati despre incident. Practic, puteti face sesizarea oricand, iar operatorul are obligatia sa va raspunda intr-un timp rezonabil.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca nominalizarea in procesul ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca nominalizarea in procesul verbal al Adunarii Generale a persoanelor care au fost date in judecata de catre asociatie ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil se poate tine in format digital sau este obligatoriu ... ina2007 ina2007 Cartea de imobil se poate tine in format digital sau este obligatoriu in registru scris de mana? (vezi toată discuția)
Intrebare gdpr aclara aclara M-am confruntat recent cu mai multe situatii de prelucrare abuziva a datelor mele personale (incalcare GDPR) si am fost sfatuita sa depun plangeri pe site-ul ... (vezi toată discuția)