avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare autoturism weekend
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare autoturism weekend

Vanzare autoturism weekend
Buna ziua, cum se procedeaza cu vanzarea unui autoturism in weekend, ma refer la contractul de vanzare-cumparare, viramentul banilor si fiscalul. Mersi!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:27, 8 Octombrie 2025
Fiscalul e valabil 30 zile, deci il scoateți in săptămâna respectivă, iar banii se pot vira de pe telefon, prin aplicație.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea autoturism administratia financiara razvyyr razvyyr Buna ziua sunt Razvan din[ editat] am un autovehicul marca [ EDITAT de moderator-nu este necesara mentionarea tipului autoturismului, nu facem reclama in ... (vezi toată discuția)
Autoturism fara acte BiankaDobrosavljevic BiankaDobrosavljevic Buna! Am o problema destul de mare...Am achizionat un autoturism de la un cetatean roman, care nu avea dreptul de proprietate asupra acelui autoturism. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. tocmai am ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. Tocmai am fost imputernicita prin procura notariala sa pot semna actul de vanzare cumparare, pt un teren ... (vezi toată discuția)