avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am renuntat la mostenire cu 4 ani in urma si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am renuntat la mostenire cu 4 ani in urma si efectuez o ...

Daca am renuntat la mostenire cu 4 ani in urma si efectuez o expertiza psihiatrica la Medicina legala pot recapata mostenirea?Mentionez ca sufar de schizofrenie paranoida.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 20:53, 8 Octombrie 2025
Faptul ca aveti aceasta afectiune nu inseamna automat ca nu aveti discernamant . Ba , ar trebui sa dovediti ( dovezi certe , nu presupuneri , banuieli ) ca , cu 4 ani in urma , nu-l aveati . Puteti ? Spuneati , intr-o postare anterioara , ca ati terminat doua facultati . Mie ( dar eu nu sunt jurist ) nu mi se pare ca ati fi lipsita de discernamant .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitatea de discernamant ..sorin, ..sorin, Sunt gravida in luna a 8-a. Am un diagnostic de schizofrenie paranoida, stabilit in urma unei internari intr-un spital de psihiatrie in 2019. La consultul ... (vezi toată discuția)
Mostenitor rezervatar AlinaJ25 AlinaJ25 Buna ziua, Speta e urmatoarea: Bunica mea are 2 copii, tatal meu ( decedat) si matusa mea. La 76 de ani. In decembrie 2009 ea a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Discernamant donia_rom donia_rom stie cineva daca cu un certificat unde se specifica schizifrenie paranoica poate scapa in germania de frauda etc.astept raspuns[quot] (vezi toată discuția)