avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca o persoana care ingrijeste un batran la domiciliu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca o persoana care ingrijeste un batran la domiciliu lucreaza ,,la negru" ...

Buna seara. O intrebare. Daca o persoana care ingrijeste un batran la domiciliu lucreaza ,,la negru", trebuie sa aiba concediu platit? Sau cate zile lucreaza atat trebuie sa primeasca.? Daca de sarbatori vrea o sapt libera , i se da salariu intreg sau fara acea sapt? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 9 Octombrie 2025
Daca lucreaza la negru , nu are aceleasi drepturi ca si o persoana care lucreaza legal ...deci, are liber cand doreste fara a fi conditionat de ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti andremaria67 andremaria67 buna ziua!in decembrie 2007 am fost preluati de o firma care ne-a introdus toate sporurile in salariu(inclusiv cel de toxicitate care conform ccmn nu se ... (vezi toată discuția)
Plata salarii zile nelucratoare gabi0708 gabi0708 As vrea sa stiu si eu cum se reflecta in salariu zilele libere nelucratoare, in speta in luna iunie, ziua de 1 iunie si ziua de Rusalii, 5 iunie. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Sarbatori legale platite sau neplatite? Toti Toti Buna ziua, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati cu un raspuns dumneavoastra: Zilele de sarbatoare legala conform CM, sunt platite sau nu? Am citit ... (vezi toată discuția)