Buna ziua,este legal ca inainte de angajare ,angajatorul sa ii ceara viitorului angajat sa plateasca examinarile de medicina muncii ?
Mie imi suna putin a teapa,in sensul ca angajatorul are intelegere cu un anumit cabinet ca apoi posibil nici sa nu il mai angajeze de fapt,sau sa il dea afara in perioada de proba,cine stie cate persoane trimite in modul asta la cabinet,atata timp cat de la inceput nici macar nu se sinchiseste sa plateasca medicina muncii.
Multumesc!
Legalitate ???
invictus_ln
daca firma unde o pers . urmeaza sa se angajeze cu cim , din cauza situatiei economice, nu dispune de banii necesari examinarii medicale il \" sfatuieste \" sa ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii
aprilie76
Mi-i se cere de la serviciu sa ma duc la un cabinet pentru controlul medical la reluarea activitatii. Eu am refuzat spunandu-le ca sunt obligati conform HG ... (vezi toată discuția)
Tata problematic
cubeklan
Buna seara tuturor, ma numesc Tudor, am 19 ani si as vrea sa va prezint o problema care nu-mi lasa nici mama, nici fratele. Pentru inceput as vrea sa precizez ... (vezi toată discuția)