avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost chemat la secție în temeiul Legii 61/2024. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost chemat la secție în temeiul Legii 61/2024. Am avut ...

Am fost chemat la secție în temeiul Legii 61/2024. Am avut în trecut o condamnare cu suspendare, însă sunt reabilitat, iar cazierul este curat de aproape 6 ani.

Întrebări:

Pot formula contestație ca persoană fizică împotriva măsurilor/obligațiilor ce mi se aplică?

Care este autoritatea competentă pentru depunerea inițială (registratura IPJ/ secția) și care sunt termenele?

Ce documente trebuie anexate (cazier, dovada reabilitării etc.)?

Pot solicita și suspendarea până la soluția definitivă?

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Reabilitare bratus86 bratus86 buna ziua, am si eu o intrebare cu privire la reabilitare. in feb.2009 am avut o condamnare de 3 luni cu suspendare... as vrea sa stiu daca se poate dupa ce ... (vezi toată discuția)
Cerere de reabilitare judecatoreasca admisa - termen obtinere cazier MBH MBH Buna seara. In cat timp de la darea sentintei favorabile in cazul reabilitarii se poate elibera un cazier curat. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Stergere cazier pentru permis laviv79 laviv79 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate obtine un cazier curat (prin reabilitare). Persoana in cauza are 2 fapte penale (complicitate furt auto si conducere ... (vezi toată discuția)