avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adultul angajat ca asistent personal al unui minor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adultul angajat ca asistent personal al unui minor ...

buna ziua. adultul angajat ca si asistent personal al unui minor incadrat in grad grav cu ap, beneficiaza de scutire de impozit pe venit? daca da, care este legea propriu-zisa ce dovedeste asta ? multumesc anticipatl.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:56, 10 Octombrie 2025
Nu beneficiaza de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la munca adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, O persoana detine certificat de handicap gradul 1 permanent,nerevizuibil si conform legislatiei in vigoare are dreptul si primeste indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sau nu? AndreeaIB AndreeaIB Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: fetita mea in varsta de 4 ani are hipotiroidism, mixedem congenital, descoperit la 3 luni; este inregistrata la ... (vezi toată discuția)