avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde pot reclama primăria??? Nu a răspuns ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde pot reclama primăria??? Nu a răspuns solicitării mele ...

Unde pot reclama primăria???
Nu a răspuns solicitării mele scrise, nu a luat nici o măsură pentru nerespectarea codului civil, probleme cu pomi și construcții ilegale pe fundație făcute de vecini in dreptul ferestrelor mele sub 2 m distanta.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:32, 10 Octombrie 2025
Puteți acționa instituția în judecata la instanta de contencios administrativ(pt lipsa raspunsului la petitia dvs),,puteți face o sesizare la Avocatul Poporului, la Prefectura etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare petitii juridicx juridicx buna ziua! Ce pot opune art 10 pct 2 din og 27/2002 -solutionare petitii - care stipuleaza:\"daca dupa trimiterea raspunsului se primeste o noua petitie cu ... (vezi toată discuția)
Incalcarea codului civil si lipsa autorizatiei de construire cami26 cami26 Buna ziua, As dori sa stiu ce actiuni ar trebui sa mai intreprind pentru rezolvarea unei situatii destul de neplacute: Vecinul de langa casa pe care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . de câțiva ani sunt terorizat de zgomotele produse ... Constantin.M Constantin.M Buna ziua . De câțiva ani sunt terorizat de zgomotele produse pe un teren sintetic construit de un vecin vizazi de casa in care locuiesc , distanta dintre ... (vezi toată discuția)