avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am lucrat in anul 2019 la o companie de transport, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am lucrat in anul 2019 la o companie de transport, având un ...

Am lucrat in anul 2019 la o companie de transport, având un accident in Germania, camionul pe care lucram nu avea RCA valabil. Cazul a fost luat de către BAAR si cu trecerea anilor au fost câteva procese si chemări la tribunal decizia finala fiind ca trebuie sa achitam suma de 9000 lei in solidar. Eu nu am plătit nimic deoarece nu eu sunt vinovat de faptul ca, camionul nu avea asigurare. De curând am primit somație de la un birou de executare silita pe numele meu si al firmei ca vom fi executați pentru recuperarea prejudiciului. Întrebarea mea este, cine va fi executat silit si cu ce suma? De la cine vor încerca să obțină prejudiciul?

Alte discuții în legătură

Bună ziua,lucrez la o firma de transport și în anul 2019 am ... RAro1980 RAro1980 Bună ziua,lucrez la o firma de transport și în anul 2019 am avut un accident fără victime în Germania, iar după 5 ani de zile mi-a venit un plic cum ca ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara rca valabil demonel demonel Buna ziua ! As avea nevoie de o parere in legatura cu producerea unui accident auto fara RCA valabil. In speta este vorba despre un camion ce transporta ... (vezi toată discuția)