Buna ziua, as avea nevoie de ajutorul dvs. Am primit in donatie, de la fiica mea doua imobile, sarcina din CF contine faptul ca se intorc in proprietateaei, in caz de deces al meu. Fiica mea a decedat acum 6 ani, a ramas ofetita de 2 ani orfana de mama. Las un testament olograf pt ca fetita sa mosteneasca singura aceste doua imobile, eu neavind copii, nici sot, fiind divortata de 12 ani.Fiica mea a achizitionat cele doua imobile, nefiind casatorita in anii 2011-2012 anii achizitionarilor. S a casatorit la Las egas in 2015, dar aceasta casatorie nu e inscrisa la starea civila din Romania. Fetita este nascuta in 2018, locuieste impreuna cu tatal ei in Germania, ambii ei parinti avind cetatenia romana Imobilele sint in Tg.Mures. As vrea sa stiu daca fetita poate mosteni singura aceste imobile, avind in vedere ca sarcinile din CF contin intoarcerea lor pe numele donatorului , fiica mea. Este posibil ca tatal fetitei sa fie administratorul imobilelor fara a le putea vinde? Multumesc anticipat
Testament tip donatie
Val3ica
Am si eu facut de bunicul un testament dar in act mai jos spune ca este donatie. El mai are 2 fete casatorite. Este posibil ca dupa moartea lui sa poate avea ... (vezi toată discuția)