avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accept la plata returnat catre service
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accept la plata returnat catre service

buna ziua, am un dosar de dauna auto rca si am primit acest mesaj pe mail de la firma de asigurare a celui vinovat : Acceptul de plata solicitat pentru dosarul de dauna nr. 10171679 a fost returnat catre unitatea reparatoare. Argumentele care au condus la aceasta decizie sunt: Discutii tehnice service. Pentru informatii suplimentare poti suna la 021.9669, O fi vreo problema ? (mentionez faptul ca am masina in service din 10 iunie am depus documentele necesare 'amiabila' cu decontarea la service , piesele vin foarte greu s fost intocmit procesul verbal de constatare si unul de reconstatare, dupa care pe 27 august a fost refacut procesul verbal de reconstatare si au mai adaugat o piesa care inca nu a sosit .
Ultima modificare: Duminică, 12 Octombrie 2025
Adytzu72, utilizator

Alte discuții în legătură

Întârziere reparație mașinã pe polița rca a soferului vinovat Paharnic Paharnic În 30.11.2013 un aigurat Groupama a tăiat curba, a intrat pe contrasens și mi-a lovit mașina, o Honda Accord din 2007. Am făcut constatare ... (vezi toată discuția)
Rata daunei la asigurari casco tig tig RATA DAUNEI LA ASIGURARI CASCO Buna ziua, Autoturismul personal a fost accidentat de un TIR ,VINA CONSTATATA de politie este a celuilalt conducator ... (vezi toată discuția)
Asigurare dosar deviz Adeliabadabadu Adeliabadabadu Am fost implicata intr un accident rutier , unde vinovatul era celalat conducator auto pt neacordare de prioritate. Masina a fost reparata la service pe ... (vezi toată discuția)