avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie Am iesit la pensie pe legea 263/2010. Am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie Am iesit la pensie pe legea 263/2010. Am depus ...

Calcul pensie
Am iesit la pensie pe legea 263/2010.
Am depus dosarul pe 20.Augusy 2024.
Mi-a venit prima decizie si buletinul de calcul .
La subsolul primei decizii scria citez , Nu s-au valorificat al 13 lea salariu ; ore festive ; siguranta circulatiei ; scoala personalului, prime , noxe .
Am dat in judecata si pe sentinta scria Obliga casa de pensii a Municipiului Bucuresti sa emita o noua decizie in care sa valorifice si enumera toate cele de mai sus.
Am luat cele 2 buletine de calcul si adeverinta de la serviciu si am constatat ca tot m-au pacalit .
Va dau un exemplu ipotetic sa intelegeti
Ianuarie 1996 PE ADEVERINTA SCRIE
1. Sal lunar contributiv 250
2. Vechime 150
3. Nopti 100
4 Metrou 150
5 FESTIVE 200
6 NOXE 150
7. TOTAL 1000
PE BULTINUL INITIAL EI AU TRECUT
LA SUMA CONTRIBUTIVA
1. 250
Alte sume
2+3+4 adica fara 5 si 6
Pe cel de al doilea buletin de calcul au trecut La suma contributiva
1. 250 lei ( la fel ca la primul )
Iar la alte sume
5+6 fara 2; 3: 4
Dupa umila mea pare daca instnta a zis ca obliga casa de pensii sa valorifice tot nu ar fi fost normal sa apara asa
Suma contributiva
1 250
Alte sume
2+3+4( cele din primul buletin ) +5+6 ( ce i-a obligat istanta)
Matematica este ceva logic si este o stiinta exacta .
Daca nu este asa sa imi explice cineva concret .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:23, 13 Octombrie 2025
Ianuarie 1996 PE ADEVERINTA SCRIE
1. Sal lunar contributiv 250
2. Vechime 150
3. Nopti 100
4 Metrou 150
5 FESTIVE 200
6 NOXE 150
7. TOTAL 1000

Ce ii obliga pe cei de l;a casa locala sa mentioneze 1250 , daca in adeverinta totalul este de 1000 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme luare in calcul sporuri la metrorex sunsray sunsray Bună ziua, Mama mea - care a lucrat la metrou la fel ca tatăl meu care a decedat - a solicitat ieșirea la pensie și tocmai a primit de curând decizia ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie getabotea getabotea Buna ziua Perioada lucrata in proiectare, pentru dreptul la pensie instanta dispune luarea in considerare a veniturilor suplimentare mentionate in adeverinta ... (vezi toată discuția)
Buletin calcul pensie dariad dariad Am primit buletinul de calcul al pensiei si am niste nelamuriri. Din acesta nu rezulta clar daca mi-au fost incluse in calcul toate sporurile si sumele ... (vezi toată discuția)