avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... AM O SPETA cu un angajat care imi depune certificat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

AM O SPETA cu un angajat care imi depune certificat medical LUNA ...

AM O SPETA cu un angajat care imi depune certificat medical LUNA OCTOMBRIE cu stagiul de cotizare astfel : in ultimele 3 luni (iulie-sept) a activat SI la noi SI la alta societate - UNDE AVEA FUNCTIA DE BAZA pana la 1 OCT 2025 (aceasta nemaifiind activa momentan).
Pentru calculul indemnizatiei de concediu medical trebuie sa preiau si venitul de la firma unde avea functia de baza,..care e mult mai mare ! ) sau numai cel de la noi unde este //// ......
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2025
ADIGABI1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ADIGABI1 , utilizator 10:43, 14 Octombrie 2025
Preluați venitul de la firma unde avea renumerația mai mare. Doua exemplare in original are certificatului de concediu medical se prezintă la ei, și doua copii certificate rămân la dvs.
firma unde a avut venit mai mare nu mai exista e in inchisa . cu 1 oct salariata este doar la noi . doar ultimele 3 luni a avut venit din ambele parti, Eu cred ca trebuie adunat si venitul de dincolo unde avea functia de baza, lunar venitul sa fie in limita a 12 salarii minim brute . bine zic?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu daca in baza de calcul a unui concediu medical ... ADIGABI1 ADIGABI1 DORESC SA STIU DACA IN BAZA DE CALCUL A UNUI CONCEDIU MEDICAL SE ADAUGA SI VENITUL DE LA O ALTA FIRMA - UNDE SALARIATA NOASTRA A AVUT FUNCTIA DE BAZA ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical boala obisnuita ana55 ana55 Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita un functionar public cu studii superioare si o vechime ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate - se plateste cas??? lumyclau lumyclau Buna ziua. Am si eu o problema legata de concediul de maternitate si plata CAS-ului. Am inteles ca la concediul medical pentru maternitate se plateste o ... (vezi toată discuția)