avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DORESC SA STIU DACA IN BAZA DE CALCUL A UNUI CONCEDIU ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DORESC SA STIU DACA IN BAZA DE CALCUL A UNUI CONCEDIU MEDICAL ...

DORESC SA STIU DACA IN BAZA DE CALCUL A UNUI CONCEDIU MEDICAL SE ADAUGA SI VENITUL DE LA O ALTA FIRMA - UNDE SALARIATA NOASTRA A AVUT FUNCTIA DE BAZA CONCOMITENT CU NOI IN ULTIMELE 3 LUNI (IULIE,AUG SI SEPT) .CU 1 OCT ESTE ANGAJATA DOAR LA NOI SI ARE ACEST MEDICAL.
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2025
ADIGABI1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 14 Octombrie 2025
Nu se adauga...

Norme de aplicare a OUG 158/2005
art. 33
(1) Pentru persoana asigurată care se află în două sau mai multe situații prevăzute la art. 1 alin. (1) lit. A și B și care desfășoară activitatea la mai mulți angajatori, la fiecare fiind asigurată conform prezentei ordonanțe de urgență, indemnizațiile se calculează și se plătesc, după caz, de fiecare angajator la care este îndeplinit stagiul minim de asigurare de 6 luni. Baza de calcul pentru fiecare indemnizație o constituie numai venitul obținut pe fiecare loc de realizare.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

10 contracte munca pt un singur angajat FredSiBarney FredSiBarney Cum se rezolva situatia in care un angajat are contract munca la 10 firme (lucrand cateva ore la fiecare) si in urma unui accident are concediu medical ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical JeanTeodorescu JeanTeodorescu Buna seara, as avea si eu o intrebare in legatura cu plata concediului medical. Am contracte de munca cu trei angajatori unde platesc CAS si CASS. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Avem o salariata intoarsa din concediu crestere copil pana la ... Diana_Dr Diana_Dr Avem o salariata intoarsa din concediu crestere copil pana la 2 ani si a adus concediu medical urmand ca stagiul de cotizare sa fie constitiut din indemnizatia ... (vezi toată discuția)