avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama mea are o pensie de 1850 si nu a primit ajutorul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama mea are o pensie de 1850 si nu a primit ajutorul ...

buna ziua ,mama mea are o pensie de 1850 si nu a primit ajutorul de 125 pe cardu social,am intrebat la casa de pensii si mi sa spus ca venitu trebuie sa fie de 1250 si nu sub 2000 cat era inainte. Intrebarea este care este venitu maxim pt ajutoru primit pe cardu social.Multumesc si zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:09, 14 Octombrie 2025
Dar n-a primit nimeni din toată țara, și guvernul tace, nu explica nimeni nimic.
Aud zilnic oamenii nemulțumiți că nu le mai încarcă cardul de alimente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

125 lei pentru pensionar limita de varsta, pensie 1975 lei daniel cucu daniel cucu Pensionar , limita de varsta,, pensie 1975 lei. Intrebare , mai primesc cei 125 de lei,,Sprijin pentru Romania ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Nu mai primesc toți pensionarii cu venituri mici ... Paula1977 Paula1977 Bună seara .NU MAI PRIMESC TOTI PENSIONARII CU VENITUFI MICI BANI PE CARDUL SOCIAL DE ALIMENTE?DOAR CEI CU HANDICAP SI CEI CU VARSTA DE PESTE 65 DE ANI? (vezi toată discuția)
Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am ... Miklos Rozalia Miklos Rozalia Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am primit prima pensie în iunie,in octombrie am primit cardul pentru alimente însă fara sa fie ... (vezi toată discuția)