avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terminologie nr top din cartea funciară
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terminologie nr top din cartea funciară

Terminologie nr top ale cărții funciare
Bună seara.Detin un act de mostenitor al bunicului cu mai multe cf in care după unele numere top există o "bară" ex 467/3 sau /5...
La ce se referă?Numărul de părți pe acel top?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:20, 14 Octombrie 2025
Nu.
Asa erau numere cadastrale mai vechi.
La unele se face conversia si se aloca numar de fornat nou.
La altele rămâne asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Extras cf de informare dariad dariad Am cerut un extras CF de informare la BCPI, pentru doua nr. top care sunt in aceeasi carte funciara. Am completat o cerere, in care am scris nr. cartii ... (vezi toată discuția)
Teren rezultat prin alipire --> cf vechi deschise AlinaPopa13 AlinaPopa13 Buna seara! Doresc sa achizitionez un teren rezultat prin alipirea cadastrala a unor parcele (adica nu prin act notarial). Sapand prin arhiva, am constatat ... (vezi toată discuția)