avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... radiere firma cu angajat in concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

radiere firma cu angajat in concediu medical

Buna ziua,
Firma mea nu mai are contracte, nu mai are incasari.
Angajatii au plecat incet, incet.
Vreau sa radiez firma. E simplu, nu are patrimoniu, nu are datorii.
Am ramas cu un angajat in concediu medical. Nu pot nici sa-l concediez, dar nici nu am de unde sa il platesc.
Cum se procedeaza?

Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2025
gabrielaion, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 15 Octombrie 2025
Nici nu trebuie sa-l concediati , la data radierii c.i.m. inceteaza de drept., chiar daca se mai afla in medical la acea data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma angiba angiba Buna seara.Asociatii vor sa radieze firma, dar mai este un salariat in concediu medical care vrea sa se pensioneze pe caz de boala.Cum se procedeaza in acest ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca camyv camyv Se poate incheia un contract de munca in timp ce angajatul este in concediu medical daca firma urmeaza sa se inchida definitiv?Sunt obligata sa astept ... (vezi toată discuția)
Buna, eu sunt angajata pana in ianuarie pe perioada determinata, ... Sonia10 Sonia10 Buna, eu sunt angajata pana in Ianuarie pe perioada determinata, insa trebuie sa nasc in luna Martie, cum se procedeaza dpdv a prenatalului/postanatalului, ... (vezi toată discuția)