avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Sotul meu lucrează că independent in Belgia.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Sotul meu lucrează că independent in Belgia.

Bună seara.Sotul meu lucrează că independent in Belgia. I s-a solicitat de la ANAF venitul din 2021.As dori să știu cine trebuie sa completeze acel formular?El sau contabila firmei la care lucrează că independent?Multumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:54, 16 Octombrie 2025
Buna ziua

Daca este independent (PFA), atunci el trebuie sa completeze si sa depuna acea declaratie. Eventual poate angaja un contabil care sa faca acest lucru pentru el. Dar firma pentru care lucreaza nu are nici o obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pictor independent Hori86 Hori86 Buna ziua! Sunt pictor independent, nu am diploma si studii pentru pictura,eu lucrez am servicu, si ocazional pictez si vreau sa vand picturile in mod legal! ... (vezi toată discuția)
Buna seara.sotul meu lucrează că independent la o firma de ... Mariana098 Mariana098 Buna seara.Sotul meu lucrează că independent la o firma de construcții în Belgia.In fiecare an ii vine acasă în România plicuri de la Fiscul din Belgia ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o afacere pe domeniul de entertainment. Ya Boi Magnus Ya Boi Magnus Doresc sa deschid o afacere pe domeniul de entertainment, pentru a nu imi face griji ca voi fi raid-uit de fainii de la anaf pentru taxe pe banii din donatii ... (vezi toată discuția)