avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie către firmă în faliment
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie către firmă în faliment

Bună ziua!

Acum aproape mai bine de un an am fost dat în judecată de o firmă de car sharing pentru ca cineva a lăsat niște gunoaie în mașină și eu am fost ultimul care a folosit mașina respectivă iar din cauză ca nu am primit mail-ul de la ei au decis să mă dea direct în judecată…

Procesul este încheiat de ceva timp nu m-ar deranja să plătesc suma stabilită însă între timp firma a dat faliment, și nu mai răspunde nimeni la mail-uri.

Ce este de făcut în acest caz, mai plătesc…nu mai plătesc…o să mă trezesc în viitor cu vreo datorie imensă…dacă mă puteți lumina puțin ar fi de mare ajutor.

Vă mulțumesc!
Banuiesc ca fiind vorba doar de atat,suma de plata este mica, si oricum nu si-ar fi batut capul cu recuperarea banilor. Dar mai ales fiind vorba de faliment, nu mai are cine sa recupereze creanta.
Verificați starea firmei la Registrul Comerțului.
Ultima modificare: Vineri, 17 Octombrie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment Pop Claudia Pop Claudia o firma in faliment cu un bun pe ea adica un cap tractor cand si cum se face vanzarea bunului cine decide acest lucru si cine face evaluarea bunului si cine ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta mihaiciobanasu mihaiciobanasu Buna ziua. Am avut o datorie la asociatia de locatari de 900 lei. am primit citatie in instanta ca aceasta datorie a fost cedata unei societati de ... (vezi toată discuția)
Daca firma este declarata falimetara , ce se intampla cu procesele pe rol dointza dointza Buna ziua ! Am lucrat la o firma si mi-au incetat contactul de munca cu o cerere falsa si semnatura falsa, am facut toate demersurile la ITM si am dat in ... (vezi toată discuția)