S-ar parea că nici dvs. nu ați înțeles. Eu nu am întrebat și nici nu am vorbit de nici o înțelegere, învoire, târg, troc, etc. sau cum mai vreți dvs. să-i spuneți, căci dacă există, e logic că nu mai are sens întrebarea, ci doar DACĂ EXISTĂ UN TEMEI LEGAL pentru această speță, referitor la cine plătește: proprietarul sau chiriașul, având în vedere că e o acțiune în exterior ce nu ține de apartamentul închiriat. Partea cu Asociația o știu perfect, nu asta am întrebat. Cred că am fost destul de clară. Am lucrat 40 de ani cu acte, știu să formulez o hârtie, știu ce cer și știu ce aștept, se pare că alții nu înțeleg, nu eu. Răspunsul era DA sau NU, există sau nu există temei legal (lege/articol de lege). Mulțumesc pentru înțelegere.
POPA GHEORGHE a scris:
Raspunsul primit este foarte clar, dvs. nu ati inteles. Asociatia plateste si primeste factura. Factura se repartizeaza in cota parte pe apartamente. Proprietarul isi plateste cota parte. Daca proprietarul are o intelegere cu chiriasul, sa plateasca cheltuielile administrative, atunci chiriasul plateste si cota parte de la curatarea jgheaburilor.