avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Radiere acte aditionale din CF
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Radiere acte aditionale din CF

Buna ziua. Notarul a inscris in CF acte aditionale fara sa fac cerere de notare si fara sa aiba mandat din partea mea. A si platit in contul meu cerandu mi banii la momentul ridicarii CF. In CF sunt trecute sarcini ,adica executari silite despre care nu am fost informata si care imi afecteaza proprietatea. Se pot anula actele aditionale inscrise ? Prin ce procedura? Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita persoana fizica gipsy097 gipsy097 Buna ziua! as dori sa aflu in ce stadiu se afla dosarul de executare silita a unei persoane fizice , in conditiile in care pe bunul imobil s-a pus ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mirelambarbu mirelambarbu Am adjudecat o hala prin licitatie publica. Mi s-a eliberat extrasul de carte funciara iar la rubrica sarcini era inscris un contract de inchiriere pe 11 ani. ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum interpretați următoarea speță. Contract de închiriere pentru un spațiu, respins de către OCPI la înscrierea în CF art.888 NCC (motivul că nu ... (vezi toată discuția)