Am castigat un proces impotriva angajatorului. Nu am cerut reintegrare pentru ca am considerat ca nu va putea continua relatia de munca.
Instanta a decis: "Anulează decizia de concediere individuală nr..... emisă de intimată. Obligă intimata să achite contestatoarei o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate si reactualizate, precum si celelalte drepturi de care ar fi beneficiat contestatoarei, de la data de .... si până la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri."
1. Angajatorul a refuzat sa-mi plateasca si zilele de concediu, justificand ca mi-ar dubla salariul pt o luna din anul respectiv (vorbim de o actiune care a durat aproape 3 ani)
2. Angajatorul a refuzat sa plateasca o suma care era disponibila pentru calificari (nu apare in contractul de munca, dar era practica in firma si am email de la angajare in care se mentioneaza, dar si de-a lungul anilor in firma cum intreb de acea suma)
3. Angajatorul a facut o singura plata prin D112. Astfel vechimea la pensie nu este vazuta completa.
a. ITM m-a trimis la ANAF.
b. ANAF m-a trimis la Casa de pensii.
c. Casa de pensii m-a trimis inapoi la angajator ca sa modifice D112.
- Angajatorul refuza sa modifice, motivand ca a fost corecta depusa declaratia.
- In adeverinta de la pensii apare suma intregistrata cu codul 12, adica ,,persoane fara contract de munca cu angajatorul”, diferit fata de cod 1, adica ,,contract de munca” cum apaream inainte la angajator.
- Angajatorul motiveaza ca nu am cerut reintegrare si ca este corect.
Nu am gasit practici judiciare pentru situatia asta. Ma gandesc ca nu pot executa silit angajatorul, daca nu apar expres in sentinta punctele 1-3. Sau pot?
Se poate deschide actiune noua, si sa cer expres sa mi se recunoasca punctele 1-3? Sau este riscant sa nu mi se acorde?
Nu stiu ce sa fac. Consider ca trebuia sa mi se acorde si vechimea pe lunile respective. Renuntasem sa mai sper la punctele 1-2, dar peste punctul 3 nu am cum, si daca tot as ajunge sa deschid actiune ma gandeam ca sa mentionez si celelalte refuzuri.