avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda la adresa/proprietar gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda la adresa/proprietar gresit

Buna ziua, am primit o amenda de la Politia locala S2 pentru un imobil aflat in stare avansata de degradare dar care nu imi apartine ca proprietate! Casa degradata nu are niciun numar stradal pe ea si politistul, in inteligenta lui, a notat numarul urmatoarei proprietati, a mea, care are numar stradal. Ce pot face intr-o asemenea situatie? Din ce m-am documentat pana acum, ma cam pune pe drumuri : contestatie, contestatia la judecatoria S2, poate chiar angajarea unui avocat si uite asa , din cauza unui imbecil! Ei nu au oare posibilitatea sa verfice cand intocmesc asemenea amenzi? Multumesc pentru raspuns adecvat!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
Cora Ionescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:33, 22 Octombrie 2025
lamuriti situatia in contestatie impotriva acelui proces verbal. politistii sunt asa cum ii vedeti, nu toti dar multi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a zgariat masina proba video pls reply lesamourai lesamourai Buna ziua , Am gasit masina parcata regulamentar zgariata dintr-un capat pana in altul (mentionez ca masina este a parintilor nu a mea). Din prima am banuit ... (vezi toată discuția)
Amenda lumini de intalnire monikcapricorn monikcapricorn Buna ziua! Am fost oprit de politie aproape de iesirea din Ovidiu, ziua, ora 18 si mi s-a intocmit proces verbal pentru ca nu aveam luminile de intalnire ... (vezi toată discuția)
Cui apartine banca ? VERONICA56 VERONICA56 Buna seara ! In urma cu foarte multi ani ,cativa locatari am amenajat niste ,,banci \'\"din tabla sudata de un gardut .Vizavi de blocul nostru s_a facut un ... (vezi toată discuția)