avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren intravilan in Gorj, de 10000 mp, liber ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren intravilan in Gorj, de 10000 mp, liber este mostenire ...

Am un teren intravilan in Gorj, de 10000 mp, liber este mostenire de la bunici, trecut in acte la registrul agricol pe numele mamei, sunt unicul fiu, mama mai are 3 frati dar fiecare are terenul lui dar nu sunt separati cu acte. Mama are si testament de la fiecare dintre parinti pe numele ei. Se poate la judecatorie obtine titlu prin uzucapiune, terenul este detinut si lucrat din 1991.Se plateste impozit la primarie de peste 20 ani, terenul a fost lucrat de catre mie si mama in viata.

Alte discuții în legătură

Am un teren intravilan in gorj, de 10000 mp, liber este mostenire ... claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Am un teren intravilan in Gorj, de 10000 mp, liber este mostenire de la bunici, trecut in acte la registrul agricol pe numele mamei, sunt unicul fiu, mama mai ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire ElenaVartic ElenaVartic Buna Am nevoie de un sfat. Bunica mea a murit in 1990 lasand un testament prin care lasa unica mostenitoare pe mama mea. Cei 2 frati ai mamei mele au scos ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate cornel12 cornel12 cum pot intra in posesia unui titlu de proprietate pentru un pamant (din mediul rural)care este mostenire de la mama mea(decedata in 2005).Bunici mei au murit ... (vezi toată discuția)