avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am fost in luna februarie la reevaluare la comisia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am fost in luna februarie la reevaluare la comisia ...

Bună seara
Am fost in luna februarie la reevaluare la comisia de expertiza a capacității de muncă am primit gradul II , inainte am avut gradul I, din luna martie primesc pensia fără indemnizația de însoțitor pe cupon negru fara a primi decizia administrativă de la Casa de pensii, pot cere retroactiv indemnizația deoarece nu mi s a comunicat decizia?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 23:04, 26 Octombrie 2025
Nu aveți nicio șansă să vi se mai pună în plată indemnizația de însoțitor pe motiv că nu vi s-a comunicat decizia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)
Pensie ilie26 ilie26 Mama mea si-a facut dosar de pensie de handicap,si a fost incadrata la gradul I(unu).Dupa spusele ei ar fi trebuit sa ia prima pensie in oct. si intradevar a ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr. 1 invaliditate - handicap accentuat ccostras ccostras Pentru o persoana iesita la pensie din MAI in 2001 ca pensionar gr 1 de invaliditate(cancer osos cu amputatie picior de deasupra genunchiului, probleme ... (vezi toată discuția)