avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Microintreprinderea depaseste pragul de 100.000 EUR in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Microintreprinderea depaseste pragul de 100.000 EUR in trim IV 2025

Daca o microintreprindere depaseste pragul de 100.000 EUR in trimestrul 4 din 2025, atunci pentru trimestrul 4 va plati impozit pe venit 3% (urmand sa plateasca impozit pe profit 15% incepand cu trimestrul 1 din 2026) sau va plati 16% impozit pe profit in trimestrul 4?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trecere de la impozitul pe venit la impozitul pe profit klm0909 klm0909 Buna ziua, Firma noastra este platitoare de imp. pe venit. Daca in luna septembrie 2016 am depasit pragul de 100.000 eur cifra de afaceri, pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit profit lidiao lidiao Buna ziua, daca in 2012 am avut o CA de peste 100.000 eur, in continuare sunt platitor de impozit pf in 2013, daca in primele doua trimestre am fost pe ... (vezi toată discuția)
Dobanda bancara la un imm cu 3% impozit heruvim heruvim Se considera dobanda bancara (la un depozit la termen) ca cifra de afaceri la un IMM? Daca dobanda bancara se cumuleaza cu cifra de afaceri din anul respectiv, ... (vezi toată discuția)