Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista o proprietate care a apartinut bunicului meu ...

Buna ziua
Exista o proprietate care a apartinut bunicului meu si fratelui sau. Fratele a donat partea sa fiicei sale in anii 80. Cand bunicul meu a murit in 1984 rudele nu au vrut sa faca succesiunea din diverse motive. Acum ne-am trezit ca fiica fratelui bunicului (adica verisoara tatalui meu) care avea pe numele sau jumatate din proprietate vrea sa faca actele casei deoarece are probleme cu utilitatile . Tatal meu este mort , sora sa de asemenea iar noi care avem 3..4 ani atunci atunci nu stim nimic de actele casei. Ne poate chema in judecata in aceasta situatie?
Cand tatal meu a murit,am verificat si cu notarul si pe numele sau nu exista vreo legatura cu acea proprietate sau cu altele.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:50, 30 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu putem sa ghicim ce soluție va alege dna respectiva.Teoretic poate sa va cheme în judecata,sa solicite dezbaterea succesiunilor,actele se pot obține de la diverse instituții în duplicate etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire gabielle88 gabielle88 Bună ziua. Numele meu este Raluca, sunt a doua fiica a unei familii. Tatăl meu a decedat în luna mai, iar mama mea este în viata, locuiește în casa ... (vezi toată discuția)
Cine e de vina? notarul sau mostenitorul??? olteanu.adriana olteanu.adriana Subiectul este mai delicat; hai sa incep cu inceputul ...eu sunt infiata cu drepturi depline in Bucuresti; tatal meu natural a trait undeva la tara si a avut ... (vezi toată discuția)
Mostenirea dupa decesul tatalui lumiplai lumiplai BUNA ZIUA MA NUMESC LUMINITA SI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS LA PROBLEMA MEA. PARINTII MEI AU FOST CASATORITI TIMP DE 2 ANI. DIN CASATORIA LOR ... (vezi toată discuția)