avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am plătit o factură proforma cu o anumită sumă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am plătit o factură proforma cu o anumită sumă către un dealer auto ...

Bună ziua,
Avem o situație, am plătit o factură proforma cu o anumită sumă către un dealer auto pentru înscrierea în programul rabla, cum programul a tot fost amânat anul acesta în acest timp am anunțat dealerul ca renunțăm la participare în program și ne retragem.
Întrebarea e cum recuperăm banii achitați către dealer ca ne tot amână cu returnarea lor.
Menționez ca nu am semnat niciun contract și avem numai proforma.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Tva platit 19%. avans 100%. bunuri inca nelivrate. Dasha Dasha Am platit 100% avans pentru automobil hibrid. Cota TVA 19%. Am doar proforma. Factura finala sau pentru avans nu a fost emisa. Daca se va relansa in august ... (vezi toată discuția)
Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza ... Elena BRG. Elena BRG. Cum se poate recupera valoarea tichetelor auto 2022 ce urmeaza a expira iar clientul nu si-a primit masina comandata la dealer, conform contractului? (vezi toată discuția)
Programul rabla 2018 toamna favex favex Avand o masina veche de 20 ani m-am hotarat sa particip la programul PSIPAN 2018 care acorda o prima de casare de 6500 lei la cumpararea unei masini noi . M-am ... (vezi toată discuția)