avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este ultima adresa la arhiva Antrepriza Montaj ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este ultima adresa la arhiva Antrepriza Montaj Metalurgic ...

Care este ultima adresa la arhiva Antrepriza Montaj Metalurgic BUCURESTI AMMB
Cel mai recent răspuns: Avocat IRINA BUDA , Avocat 19:15, 4 Noiembrie 2025
Presupunand ca vreti adeverinta de la ei, acestia, Antrepriza Montaj Metalurgic BUCURESTI apar pe internet cu adresa Municipiul Bucureşti, Sector 1, Str Frumoasă, Nr.20, Arhiva privind actele contabile privind salariatii/ statele de plata sunt obligati sa le arhiveze 50 ani. In cazul in care nu vor sa va dea ii puteti da in judecata pe "oblgatia de a face". Pentru acest ultim aspect ar trebui sa va consultati cu un avocat intrucat este o actiune in justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua unde se află arhiva societății antrepriza montaj ... Stefan Rusu Stefan Rusu Bună ziua Unde se află arhiva societății Antrepriza Montaj Metalurgic București care avea adresa str Bibliotecii nr 4 Mulțumesc (vezi toată discuția)
Știe cineva unde se afla arhiva c c i b a g antrepriza ... Stefan Rusu Stefan Rusu Bună ziua știe cineva unde se afla arhiva C C I B A G Antrepriza Montaj Metalurgic București am lucrat acolo în perioada 1986 1988 cu lucrări ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem ... Neagu G Neagu G Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem lua o adeverinta perntru perioada 25.02.1981-25.03.1993, sotul a lucrat la Uzina Vulcan ... (vezi toată discuția)