Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca folosesc 1 ha teren agricol de 30 de ani...

Va rog să-mi spune-ți daca folosesc 1ha teren agricol de 30de ani,trecut în registrul agricol pe numele meu,dar nu figurează nici în titlul de proprietate,nici în adeverită emisă prin 91-92,.Ternul aparține mamei mele și doar la succesiune am aflat că terenul nu este în titlul de proprietate.Puteti să-mi spune-ți ce trebuie sa fac ptr a putea intra in proprietatea lui ,ptr că de la primăriei mi-a spus că terenul urmează să fie trecut în proprietatea primăriei din cauză că nu avem actele el,cu toate că de 30de ani este în registrul agricol pe numele meu.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:21, 7 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la un av pt a discuta posibilitatea formulării unei acțiuni în instanta având ca obiect uzucapiune..Trebuie sa va mișcați urgent înainte ca cei din primărie sa va încurce..
Ultima modificare: Vineri, 7 Noiembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Trebuie analizata situatia cu uzucapiune.
Exista mai multe condiții și trebuie vazut care este legea aplicabilă.
Cam 70-90% din cei care se judeca fără avocat pierd procesele.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate mihaelam3 mihaelam3 Buna, bunicul meu a fost improprietarit cu teren de 1ha, pentru ca aluptat in cel de al doilea razboi mondial, la primariein REGISTRUL AGRICOL, apare cu 0.95 ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Bunica mea detine un teren agricol pentru care nu are titlu de proprietate, dar este trecut in Registrul Agricol. Mai precis, dupa masuratorile din ... (vezi toată discuția)
Am o problema AVOCAT C AVOCAT C teren cumparat in 1935 de bunica mea. In anul 1971 sub titlu de proprietar , dar fara un act (doar ca asa scrie pe autorizatia de constructie) tatal meu ... (vezi toată discuția)