Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca pierduta- pensii

Buna ziua, Pe perioada de dinainte de anii "90 ,as avea nevoie de datele mele din cartea de munca de la Fabrica de Tricotaje "Flacara" din Cluj-Napoca.La Arhiva au zis ca numai din "90 incoace au date salvate pe calculatoare. Nu inteleg ,exista asa ceva ,ca o fabrica atat de mare sa nu aiba date pana in anii 1990-? Este vorba de 9 ani lucrati ,care in acest mod au disparut. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 9 Noiembrie 2025
Daca ati fi citit legislatia, atunci nu ati mai pune aceasta întrebare..

De la 01.04.2001, Casele de Pensii au baza de date electronic privind stagiu de cotizare.
Multumesc,eu sunt in ordine cu pensia mea,dar am intrebat pt. o prietena care nu se descurca cu tehnologia.Vreau sa-i arat raspunsul ca sa aiba incredere ca a raspuns cineva cunoscator.A pierdut 9 ani numai pt.ca si-a ratacit cartea de munca.Arhiva nu are acei ani nicaieri,de dinainte de 1,04.2001.,asta era intrebarea,cum se poate asta.{?} Dar oricum,s-a resemnat,n-o sa mai umble pe drumuri ,e bolnava,nu prea iese din casa.Am vrut sa se lamureasca odata . Multumesc de raspuns,oricum!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu a pierdut acea perioada ..poate solicita eliberarea unei adeverinte de vechime de la cei care detin arhiva fostei Fabrici Faclara..

Arhiva se gaseste aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii despre cartea de munca pierduta Mihaeladk Mihaeladk Tatal meu si-a pierdut cartea de munca si incerc sa il ajut sa aplice ptr pensie. Stiu ca trebuie declarata cartea de munca pierduta la Monitorul Oficial, dar ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta Gratziella Gratziella Buna seara! Am descoperit astazi ca nu imi gasesc cartea de munca desi stiu foarte bine ca mi-a fost data de firma unde lucram anul trecut, pentru ca numai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cartea de munca pierduta si pentru a aduna anii ... cezar_bn cezar_bn Buna ziua am Cartea de munca pierduta si pentru a aduna anii contribuiti in Romania Casa Judeteana de Pensii in lipsa cartii de munca imi cere sa caut eu ... (vezi toată discuția)