Buna ziua De curând am aflat ca data nasterii este gresita in certificatul de nastere (nu corespunde cu cea din registrul nasterilor) Aceasta eroare a fost descoperita după 55 de ani Mi au zis de la evidenta populației ca îmi vor aloca alt CNP. Eu nu doresc sa mi modifice CNP ul deoarece ar trebui ca de acum înainte sa mi dovedesc de fiecare data identitatea si ar trebui schimbate toate actele Ce pot face sa nu mi se aloce alt CNP si sa raman cu cel actual? Mulțumesc anticipat
georgiana.td
Utilizator 5din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu aveți ce să faceți, o eroare constatată trebuie îndreptată.
Veți primi un alt certificat de naștere, de căsătorie - dacă este cazul, o altă carte de identitate.
Aveți dreptul să primiți, la cerere, o adeverință de la evidența populației privind istoricul de CNP, pe care o puteți prezenta atunci când vi se solicită informații privind această modificare.
Acte gresite
elenasarpe
buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite!
1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp
Ella16
Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)