De ceva vreme, mai bine zis de aproximativ un an de zile, in subsolul blocului la nivelul plafonului dintre subsol si parter sunt scurgeri de apa provenite de la instalatia defecta a unuia din apartamentele de la parter. In nenumarate randuri i-am adus la cunostinta, in mod verbal, presedintelui de situatia existenta cu rugamintea de a lua masurile necesare pentru rezolvarea problemei. Din comoditate, nu din necunoasterea legislatiei, am primit tot felul de raspunsuri mai mult sau mai putin pertinente si motivate, dar nici un raspuns concludent. Pana astazi, cand in urma unei intalniri si discutii avute cu dumnealui si in urma unui raspuns nesimtit pe care l-am primit din partea lui am hotarat sa trimit o scrisoare cu confirmare de primire pe adresa asociatiei, o instiintare asupra faptului relatat si sustinut cu fotografii din care reiese cele mentionate (urme ale inundatiei si armaturi ruginite ale infrastructurii de rezistenta ale blocului).
Intrebarea este: In functie de raspunsul primit la instiintarea trimisa, ce ma sfatuiti sa fac, care sunt pasii de urmat?