Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am depus la inceputul acestui an o cererere pentru ...

Buna ziua! Am depus la inceputul acestui an o cererere pentru elibererarea unei adeverinte de vechime in munca si mi s-a comunicat sa mentionez luna si anul cand am inceput activitatea la societatea comerciala. Eu , am pierdut cartea de munca in anul 1994 si am pierdut datele, orice contact etc. Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut pentru a obtine adeverinta fiindu-mi necesara pentru anii de munca/pensionare. Va multumesc frumos! M. R
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 11 Noiembrie 2025
Unde ati depus-o?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut carnet de munca!!!!! ellaa_1967 ellaa_1967 Buna ziua! Am pierdut cartea de munca dintr-o mare neglijenta in anul 1994 /ianuarie , nu cunosc seria si nr. carnetului, ce pasi trebuie sa urmez pentru a ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva intreprinderii forestiere de exploatare si transport prahova? Ioan Domsa Ioan Domsa Buna ziua! As dori si eu, daca se poate, sa stiu unde gasesc arhiva Intreprinderii Forestiere de Exploatare si Transport Prahova, pentru obtinerea unei ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta anamaria.m anamaria.m vreau sa angajez pe cineva care spune ca si-a pierdut cartea de munca. eu vreau totusi sa inregistrez contractul sau de munca cu mine ca angajator. este ... (vezi toată discuția)