avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut o masina lui x, am facut un contract de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut o masina lui x, am facut un contract de vanzare ...

Salutare, am vandut o masina lui x, am facut un contract de vanzare cumpărare, mi-a platit partial suma inscrisa pe contract. El a plecat cu masina cartea si certificatul , acum aceasta persoană nu mai raspunde, care este rezolvarea pentru încheierea proceduri?
Notificat sau instanță, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme radiere masina. dadym dadym Buna ziua. Probabil ca acest subiect s-a mai discutat in cadrul acestui forum, dar o cautare rapida nu a gasit nici un rezultat. Pe scurt iata care este ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare fiscal Marius1991c Marius1991c Buna ziua. As avea si eu nevoie de un sfat. In urma cu 2 luni am achizitionat o masina de la oradea,eu sunt din bucuresti. Toate bune si frumoase,am ajuns ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)