Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

În luna aprilie a acestui mi-am vândut mașina. ...

Bună dimineața! În luna aprilie a acestui mi-am vândut mașina. Mă interesează cât timp pot păstra clasa bonus-malus (am B8) dacă nu mai dețin o altă mașină înmatriculată pe numele meu. În familie avem două mașini, dar ambele sunt înmatriculate pe numele soțului. Aș putea face RCA pe numele meu pentru una din mașini pentru a nu pierde clasa bonus-malus? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: sonia1978 , utilizator 13:53, 13 Noiembrie 2025
Contract de vanzare-cumparare pentru una dintre masini, in aceste conditii masinile raman in familie si va pastrati si clasa bonus.
Mulțumesc pentru răspuns. Totuși, cât timp se păstrează clasa bonus, există vreun articol de lege care prevede acest termen? Intenționez să cumpăr o altă mașină pe care o voi înmatricula pe numele meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am vandut masina in 2020 si mi-am cumparat una noua. ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, Am vandut masina in 2020 si mi-am cumparat una noua. In acel moment aveam la RCA Clasa-Malus: B8. La masina noua am tot la RCA Clasa-Malus: ... (vezi toată discuția)
Bonus rca nutyca_71 nutyca_71 Buna ziua, am si eu o nelamurire,ma puteti ajuta? La masina veche am avut bonus B13 (la rca)in timp ce la masina noua am luat-o de la B0.La masina veche nu am ... (vezi toată discuția)
Am am o nelamurire referitor la rca: - daca o vand ... csaszar007 csaszar007 Buna ziua Am am o nelamurire referitor la RCA: - Daca o vand masina cu contract de vanzare-cumparare noul proprietar va pleca cu masina, dar eu nu vreau sa ... (vezi toată discuția)