Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract arenda pamant

Am un contract de arenda cu firma D, aceasta in urma cu 2 ani aprox m a chemat sa semnez un nou contract cu o alta firma fin acelasi grup S, pt ca fac ei toate formalitatile cu noile contracte, cea veche urmand sa intre in insolventa. Nu am primit nicio dovada de reziliere de la firma veche. Acum e in proces de insolventa si nu raspunde. Poate firma veche sa ceara daune pe motiv ca nu exista hartie scrisa de reziliere pe care niciuna dintre parti nu a facut-o la timp? Ce se pot face in acest caz?

Alte discuții în legătură

Ajutor shimbarea societatii furnizorului de internet fara un nou contract semnat cristian m 1980 cristian m 1980 Sal.in luna Ian.2009 am semnat un contract cu o societate pt.furnizarea serviciilor de internet cu durata de un an fara a fi penalizat in niciun fel in cazul ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda acivic acivic Vå rog un råspuns concret. Se poate încheia un (nou-cel vechi a expirat) contract de arendå pentru o suprafatå de teren extravilan cu o firmå aflatå în ... (vezi toată discuția)
Arendas declara insolventa, nu plateste arenda, dar cultiva din nou terenul Hauti Hauti Am arendat pe 5 ani. In octombrie 2016 contractul va expira. In contract este prevazut ca arendasul sa plateasca impozitul pe teren la primarie dar de trei ... (vezi toată discuția)