avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
LIVE, ACUM (325 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PLATA IMPOZIT IMOBIL/UZUFRUCT VIAGER/NUDA PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PLATA IMPOZIT IMOBIL/UZUFRUCT VIAGER/NUDA PROPRIETATE

PLATA IMPOZIT IMOBIL/UZUFRUCT VIAGER/NUDA PROPRIETATE

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti, in cazul in care eu detin partea/rolul de uzufruct viager, pentru un apartament, cine trebuie sa plateasca impozitul pe imobil eu sau proprietarul (nuda proprietate).
Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: Flaviu2016 , utilizator 14:53, 14 Noiembrie 2025
Buna ziua

Impozitul este platit de proprietar. De altfel, proprietarul este cel pe al carui rol deschis la DGVBL este trecut imobilul.
Va multumesc mult ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile nudului proprietar uzufruct viager bolnic bolnic Ce drepturi are nudul proprietar in cazul dobindirii unui apartament care are clauza de uzufruct viager in favoarea sotului fostei proprietare a ... (vezi toată discuția)
Cumparare donatie cristina09_aaa cristina09_aaa acum 8 ani am cumparat un apartament cu 2 camere care era obiectul unei donatii.Ca sa fiu mai explicita ,o doamna ,a donat apartamentul in cauza unei ... (vezi toată discuția)
Probleme uzufruct viager Bachus20 Bachus20 Buna ziua! Acum ~1 an am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager, doamna respectiva fiind grav bolnava si avand nevoie de banuti pentru a ... (vezi toată discuția)