Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit mesaj de la revolut, poprire pe cont, de la un birou executor judecătoresc

Buna ziua. Scuze pt deranj, mă puteti ajuta, va rog, cu ceva informații? Am primit mesaj de la revolut, poprire pe cont, de la un birou executor judecătoresc din București pt un credit vechi la Provident, din 2016-2017, plătite câteva luni și apoi nu am mai plătit nimic. In 2020-2021 am mai avut o poprire la BRD, tot pt Provident, același contract. Ce consecinte sunt dacă nu plătesc? Nu am nimic pe numele meu, de căsătorit m-am căsătorit mai târziu, in 2022. Îl afectează în vreun fel pe soțul meu? Se poate pune poprire pe contul lui? Casa este moștenire de la părinții lui, din 2016 și mașina la fel, doar pe numele lui, cumpărată înainte de căsătorie. Singurul bun cumpărat după căsătorie, in 2024, este o remorca auto. Se poate rezolva ceva cu ajutorul falimentului sau insolvenței personale? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2025
daewoo1, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorie 1700 lei din 2014, executare silita de 5000 lei in 2021 Vlad N. Vlad N. In 2014 am cerut de la Provident 1700 lei (nu mi-am primit salariul). In luna urmatoare am ramas fara loc de munca si cu datorii care se strangeau. In oct. ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am o problemă foarte mare. lucrez de 7 ani la un ... mugurel84 mugurel84 Bună seara. Am o problemă foarte mare. Lucrez de 7 ani la un SRL. Primii 4 ani am lucrat part-time dar din 2019 am fost angajat cu normă întreagă 8 ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? din 2018 pana în 2020 am fost în concubinaj ... cosmon2004 cosmon2004 Ce drepturi am? Din 2018 pana în 2020 am fost în concubinaj ,apoi în 2020 ne-am căsătorit civil. În 2010 s-au făcut acte de vanzare cumpărare prin ... (vezi toată discuția)