avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De cate ori se poate prelungi un contract individual ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De cate ori se poate prelungi un contract individual de munca pe perioada determinata ...

Buna ziua , de cate ori se poate prelungi un contract individual de munca pe perioada determinata de 3 luni ptr pozitia de paznic ? dupa perioada aceea trebuie schimbat functia ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 20 Noiembrie 2025
1. Inauntrul termenului de 36 de luni , c.i.m. pe durata determinata poate fi prelungit fara a exista o limitare a numarului de prelungiri, indiferent de durata prelungirii.

Codul muncii nu prevede niciun numar maxim de prelugiri a duratei unui c.i.m. incheiat pe determinata.

2. De ce sa fie schimbata functia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca pe perioada determinata MILESCU MILESCU Buna ziua As dori sa stiu de cate ori se poate reinnoi contractul pe peioada determinata. Din cate stiu se poate reinnoi de trei ori. La noi in firma ... (vezi toată discuția)
Bună seara! lucrează la actualul angajator de 2 ani și 3 luni, ... Crstianavelena Crstianavelena Bună seara! Lucreaz la actualul angajator de 2 ani și 3 luni, timp în care mi s-au făcut prelungiri din 3 în 3 luni, având contractul pe perioadă ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata petrica_pascal petrica_pascal Cate contracte de munca individuale , pe cate o perioada de cate o luna fiecare , pot fi incheiate succesiv intre angajat si angajator ? Multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)