avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de chemare in judecata contine doua puncte, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de chemare in judecata contine doua puncte, insotite ...

Cererea de chemare in judecata contine doua puncte, insotite de actele doveditoare corespunzatoare. Tribunalul se pronunta doar asupra unui singur punct cu precizarea "fara cale de atac". Care este procedura de a determina supunerea la judecata al punctului nejudecat, deoarece nu s-a facut referire la acesta ?.

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate instanta dvni2011 dvni2011 Daca te indrepti cu o actiune civila impotriva unei judecatorii, tribunal sau curte de apel,parata poate sa isi judece singura cauza? Presupun ca da,insa tu ca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata guvernul romaniei, ministerul apararii, ... utilizator16eu utilizator16eu Vreau sa dau in judecata guvernul romaniei, ministerul apararii, sri-ul, spitalul Roman, politia Roman si ministerul de finante toate intr-un singur proces si ... (vezi toată discuția)
Ce consecințe are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă? flory_mr flory_mr Ce consecințe juridice are faptul că un judecător dintr-un complet de doi judecători, s-a auto-recuzat din proprie inițiativă, după ce i-am adus aminte ... (vezi toată discuția)