Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Bună am terminat de achitat și a au ridicat popririle la Bej ...

Bună am terminat de achitat și a au ridicat popririle la Bej Sarkins . Mi au luat 900 lei in plus de care ma rog de doua saptamani sa mi restituie . Nu ai raspund la mailuri nici la telefon . Sunt sub orice critica de obraznice cand suni . De 10 zile lucratoare astept suma luata in plus . Mi au cerut contul sa restituie dar degeaba .

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire conturi intarziata de catre bej Daniela_Y Daniela_Y Buna ziua, Am confirmarea angajatorului - unde au fost facute retinerile pentru poprirea pe cont (in scris) ca suma datorata a fost achitata integral inca ... (vezi toată discuția)
Primăria a trimis poprirea și la firmă, și la bancă iar eu am fost executat silit din două părți. mă puteți sfătui ce să fac? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Am avut o amenda pe RATB acum 4 ani. In luna octombrie a ajuns la firma poprirea de la Consiliul Local in valoare de 220 lei. Ok. Mi-a oprit firma banii. La 2 ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost executată silit o sumă de bani la trei luni după stingerea datoriei. banii mi s-au returnat, dar am niște întrebări sadrian sadrian Buna ziua. Am avut o executare silita, si suma am achitat-o integral prin poprire pe salariu. Dupa 3 luni de la stingerea datoriei am incasat o suma in contul ... (vezi toată discuția)