avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ridicare poprire conturi intarziata de catre BEJ
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ridicare poprire conturi intarziata de catre BEJ

Buna ziua,

Am confirmarea angajatorului - unde au fost facute retinerile pentru poprirea pe cont (in scris) ca suma datorata a fost achitata integral inca de acum 2 luni, iar contul nu a fost deblocat - banca neprimind ridicarea popririi de la BEJ. Am trimis mail cu documentul respectiv catre acest BEJ, pe care le ignora, iar la telefon au spus ca verifica si ca revin (asta a fost saptamana trecuta). Spuneti-mi, va rog, cui ar trebui sa ma adresez in aceasta situatie (mi se pare un abuz sa tina contul blocat si nici macar sa nu raspunda la mesaje - dureaza 10 minute sa verifice un sold)? Va multumesc! Adrian Ionescu
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
Daniela_Y, utilizator

Alte discuții în legătură

Ridicarea popririi tuilleries tuilleries Bună ziua. Vă rog sa ma lamuriţi în următoarea chestiune: am avut instituită poprire pe salariu. Luna aceasta a fost ultima lună de reţineri, ... (vezi toată discuția)
Poprire banca si angajator aurelian_pena aurelian_pena buna ziua. situatia este urmatoarea. am la Piraeus bank un credit neachitat, cu ordin judecatoresc de poprire. luna trecuta mi-a venit de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
poprire cu executare silita Catalin2010 Catalin2010 O unitate bugetara (u.b.) are poprire pe conturi, inclusiv la banca la care are deschis contul de salarii din care se vireaza banii in contul fiecarui ... (vezi toată discuția)