Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pierdut carnet de munca!!!!!

Buna ziua! Am pierdut cartea de munca dintr-o mare neglijenta in anul 1994 /ianuarie , nu cunosc seria si nr. carnetului, ce pasi trebuie sa urmez pentru a obtine un duplicat? Mentionez ca sunt aproximativ 5-6 ani care trebuie sa ii recuperez fiind-mi necesari pentru pensionare! Cu multumiri, Mihaela R.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 24 Noiembrie 2025
De unde sunteti ?
Sunt din București!

Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ați verificat la ITM?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta fost loc munca! ellaa_1967 ellaa_1967 Buna ziua ! Ma numesc Radu Mihaela din Bucuresti, in perioada aproximativa 1988-1991 am lucrat la SIMEX SA fosta BAD CIETA SRL sector 1, In anul 1994 am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta doveditoare statele de plata ioana_adeel ioana_adeel buna seara...am si eu o intrebare... am o adeverinta care dovedeste statele de plata deoarece cartea de munca nu mi-o mai gaseste...ce ar trebuii sa fac ca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta anamaria.m anamaria.m vreau sa angajez pe cineva care spune ca si-a pierdut cartea de munca. eu vreau totusi sa inregistrez contractul sau de munca cu mine ca angajator. este ... (vezi toată discuția)