Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie fara bilanturi depuse

Buna ziua!
Avem o asociatie non-profit, la care din pacate nu am reusit sa depunem bilanturile in ultimii 2 ani. Inteleg ca asta inseamna ca ea este inactiva in acest moment, dar nu inchisa. Care ar fi pasii reactivarii, si ce servicii concret trebuie cerute de la un contabil nou?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Nedepunerea bilantului contabil Milotin Milotin As dori si eu sa stiu care sunt consecintele nedepunerii unui bilant contabil / cerere de inactivitate de catre un ONG-S. Caz concret: Organizatia mea nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru nedepunere bilant anual asociatie adi46 adi46 ASOCIATIE NON PROFIT NU A DEPUS SITUATIA FINANCIARA ANUALA CINE ESTE AMENDAT nu mai am nici un cont bancar a ramas un asociat valid (vezi toată discuția)